Over Travelta

Wij vinden dat een vakantie boeken leuk moet zijn, maar helaas is het vaak een chaotische zoektocht. Tenminste, als je zeker wilt zijn van de beste prijs, een betrouwbare reisorganisatie, een goede accommodatie en een plezierige vlucht. Dit was voor ons in 2007 dan ook precies de reden dat we Travelta hebben opgezet. Een site waar je gemakkelijk alle reizen in één keer kan doorzoeken en vergelijken.

Een grote uitdaging voor ons ligt in de techniek van het vergelijken van reizen. Om je een idee te geven, Travelta vergelijkt meer dan een miljard (!) prijzen van vakanties. Travelta heeft daarom de afgelopen jaren een unieke techniek ontwikkeld waarbij al deze vakanties in één keer worden vergeleken. Door directe koppelingen met de reisorganisaties toont Travelta iedere minuut van de dag actuele prijsinformatie. Om het je helemaal gemakkelijk te maken zijn onze bezoekers en medewerkers continu bezig om jouw het beste vakantieadvies te geven. Hierdoor kan je gebruik maken van de meest betrouwbare beoordelingen en de beste vakantie-informatie, geschreven door onze eigen experts.

Daarom maakt Travelta het zoeken van jouw vakantie eindelijk makkelijk! Omdat je bij ons in één keer door alle vakanties van betrouwbare reisorganisaties zoekt, vind je in een handomdraai de beste deal. Zoek en vergelijk daarom jouw vakantie via Travelta en geniet van de perfecte vakantie.

Ons team
Ons hele team werkt iedere dag vol enthousiasme aan Travelta. We hebben één gezamenlijk doel, namelijk dat iedereen in een handomdraai de perfecte vakantie kan vinden. Naast dat wij plezier hebben in ons werk, delen we ook een passie voor Travelta. Het feit dat wij de afgelopen jaren een grote groei hebben doorgemaakt, hebben we aan ons team te danken.

Jouw mening telt!
Vele producten op Travelta zijn voorzien van een reviewscore. Deze wordt bepaald aan de hand van beoordelingen door zowel gebruikers als experts. Je kan op verschillende manieren helpen en advies geven: geef antwoord op een vraag, schrijf reviews over accommodaties en geef waardevolle tips aan medegebruikers. De gebruikers van Travelta helpen jou dan ook met het kiezen van de perfecte vakantie.
Wil je direct in contact komen met andere vakantiegangers? Like dan onze Facebook pagina.

Travelta B.V.
Patersplein 42
6351 EW  Bocholtz
Tel: +31 38-4209016
Email: info@travelta.nl


KvK nr.: 08179947
BTW nr.: NL819795951B01